Beste leden, ouders, sympathisanten,

Hallo kapoentjes, wouters en jonggivers,

Om het tweede deel van het scoutsjaar goed in te zetten, zijn we weer klaar voor het BEESTIG LEUKE GROEPSWEEKEND!

Hallo iedereen!

Beste ouders,

Ooit in de scouts gezeten en mis je het leidingstaan? Of heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het is om zelf eens leiding te staan op een zondagnamiddag?

Sinds dit jaar kan je onze gloednieuwe lokalen huren voor weekends, kampen, familiefeesten, vergaderingen,...

Neem een kijkje op de verhuurpagina!

Scouts Lubbeek organiseert:

MOSSELFEESTEN 2017

Op het menu:

- Heerlijke mosselen
- Vol au vent
-Curryworsten
Geserveerd met verse frietjes.

Scouts Lubbeek / KLJ Lubbeek & 11.11.11 organiseren ook weer dit jaar het Sint-Maartensvuur!

Een avond gezellig vertoeven aan het vuur met pannenkoeken, pitta, jenever, glüwhein of een pintje.

Geeft u dit jaar een feest waarbij u mensen kan gebruiken die de bar openhouden, of een grote berg afwas waar u nog steeds niet aan toegekomen bent?

Een nieuw scoutsjaar en ook een nieuwe website.

Neem een kijkje en laat ons gerust weten wat jij er van vindt!

Na een geweldig kamp komt het nieuwe scoutsjaar er al weer aan!

Op zondag 24 september trapt scouts Lubbeek het nieuwe scoutsjaar af!

Subscribe to Nieuws