Op 31 OKtober is het Giverfest!

De givers organiseren zoals elk jaar een fuif.
Dit jaar hebben ze het thema "Oktoberfest" gekozen.
Iedereen is zeer welkom!

Info:

Kom op zaterdag 20 oktober genieten van een lekker assortiment van verschillende kazen en bijpassende wijnen in onze gezellige scoutslokalen.

YES! Op zondag 23 september trapt scouts Lubbeek het nieuwe scoutsjaar af! Deze dag kan je komen kennismaken met de scouts en al de leiding.

Het voorbije kamp was fantastisch! En er is bewijs van! Op onze open vergadering op 23/09 zetten we een fototent op waar de mooiste kiekjes getoond zullen worden.

Hallo iedereen!

Beste ouders,

Ooit in de scouts gezeten en mis je het leidingstaan? Of heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het is om zelf eens leiding te staan op een zondagnamiddag?

Sinds dit jaar kan je onze gloednieuwe lokalen huren voor weekends, kampen, familiefeesten, vergaderingen,...

Neem een kijkje op de verhuurpagina!

Scouts Lubbeek organiseert:

MOSSELFEESTEN 2017

Op het menu:

- Heerlijke mosselen
- Vol au vent
-Curryworsten
Geserveerd met verse frietjes.

Scouts Lubbeek / KLJ Lubbeek & 11.11.11 organiseren ook weer dit jaar het Sint-Maartensvuur!

Een avond gezellig vertoeven aan het vuur met pannenkoeken, pitta, jenever, glüwhein of een pintje.

Geeft u dit jaar een feest waarbij u mensen kan gebruiken die de bar openhouden, of een grote berg afwas waar u nog steeds niet aan toegekomen bent?

Subscribe to Nieuws