Burgerfestijn 2018

Beste leden, ouders, sympathisanten,
Naar traditie organiseert de leiding van Scouts Lubbeek de 3e editie van het burgerfestijn!

Bij dit eetfestijn is er de mogelijkheid om zelf je lekkere burger samen te stellen aan het burgerbuffet. Verschillende soorten broodjes, diverse (verrassende) toppings en sauzen, en natuurlijk overheerlijke artisanale burgers! Vervolgens passeer je aan het saladebuffet en voorzien we je van verse frietjes die je à volonté kan verkrijgen.

Ook dit jaar gaat het door in onze scoutslokalen, waar we ook een terras zullen openen bij mooi weer.

Reserveren hoeft niet, maar als je van plan bent om met een grote groep te komen (> 8 man) graag een seintje.

We openen het burgerfestijn van 17u tot 21u.

Dit alles is ten voordele van de werking van de scouts, het lokaal,...

Ook zal achteraf het givercafé worden geopend, waar je nog terecht kan voor een leuke babbel, een fris drankje, dans en goeie muziek (tot in de vroege uurtjes).

Allen welkom!
Leiding Scouts Lubbeek