GROEPSWEEKEND 2018

Hallo kapoentjes, wouters en jonggivers,

Om het tweede deel van het scoutsjaar goed in te zetten, zijn we weer klaar voor het BEESTIG LEUKE GROEPSWEEKEND!

Dit jaar pakken we het iets anders aan dan vorige jaren. We gaan niet op verplaatsing, wat betekent dat het weekend van 2-3-4 maart doorgaat in de eigen scoutslokalen (Binkomstraat 12a Lubbeek). Jullie kinderen worden verwacht vrijdag 2 maart om 19u30. Zondag eindigt het weekend om 12u. om het weekend te bekostigen vragen we €25 (af te geven bij aankomst).

Zaterdag staat er een verrassingsactiviteit gepland waar we ons met bussen van de gemeente en openbaar vervoer (voor de oudere tak) naar zullen verplaatsen. Ook de jin zal zorgen voor leuke spelen en activiteiten doorheen het weekend.

Mee te nemen: matje/veldbedje, slaapzak, pyjama, brooddoos (voor activiteit zaterdag), speelkleren en ondergoed, toiletgerief (tandenborstel, kam,…), verkleedkleren, goeie schoenen om buiten te spelen, zaklamp, medicatie indien nodig (geef de leiding zeker een seintje!), kids-id.

Het thema van weekend is DIEREN. Vergeet je dus zeker niet te verkleden in het schattigste aapje van de jungle of de coolste tijger van het woud (de leiding zet ook zijn beste beentje voor 😉 )

Tot dan!!
Kusjes van de leiding en jin xxx
PS: sturen jullie ook zo snel mogelijk een mailtje naar de groepsleiding of jullie kind al dan niet meegaat? Zo kunnen we makkelijker inkopen doen en het vervoer regelen. Bij vragen ook zeker mailen naar groepsleiding@scoutslubbeek.be!