Herinschrijving

Op deze pagina kan u de herinschrijving van uw kind bevestigen voor het huidige scoutsjaar (2017-2018)

Gebruik dit enkel als je vorig jaar al lid was van Scouts Lubbeek. Nieuw lid? Schrijf je dan in via het tabblad 'LID WORDEN'.

Enkel na deze bevestiging en overschrijving van het lidgeld is de herinschrijving volledig en kan uw kind (verzekerd) deelnemen aan alle activiteiten!

Het rekeningnummer waarop de overschrijving van het lidgeld (40 EUR) dient te gebeuren is BE65 734 0104459 96. Gelieve aan de overschrijving de volgende mededeling toe te voegen: 'Inschrijving NAAM + VOORNAAM + TAK LID'

Nadat u dit bevestigingsformulier heeft ingevuld vragen we u ook om via 'online gegevens aanpassen' (links) de persoonlijke info van uw kind na te kijken en aan te passen waar nodig (individuele steekkaart).

CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.